Texas holdem poker strategi

 

Det finns många åsikter och strategier som används av framgångsrika spelare som anses Texas Holdem poker experter. Det första en ny spelare bör veta säkert är vad starthänder anses vara de bästa och hur de rang.

Den rang är Ess Ess, Kung Kung, Ess Kung suited ess kung olämpliga och sedan Queen Queen och Jack Jack. Naturligtvis spelare utvecklas hand favoriter som svit Jack Nio eller ett par i sexor. Detta beror på att spelaren har ett positivt resultat i det förflutna. Läsa flops och de andra spelarna kommer med timmars spel. Sekvenserat korten i floppen är farliga, som spelare kunde lätt ha börjat spela med suited connectors som en åtta nio i hjärter.

Kort i samma färg på floppen kan innebära att en spelare kan spela för en flush eller har en redan om floppen slutar med tre kort i samma färg. Det är en klar möjlighet när floppen har fyra kort i samma färg av de fem. När ett ess i floppen finns en god chans att en mer ringer har ett par i ess eller mer.

Betting och bord ställning på spelarna, berättar när du spelar Holdem. Tidig aggressivt spel av en hand kan orsaka andra att lägga händer som de borde ha dragit också. Höjer framför andra väcker bör noteras och ges kredit om senare spelaren höjer igen.

Att spela ett lågt par tar mod och pengar om du har tur och få en tredje matchande kort i floppen. Starka betting kan bära dagen om motståndarna har mitt par i slutet av hand. Det är svårt att kalla ett starkt satsade pengar hand med en mitt par som nior eller tior.

En regel om att alla spelare bör följa är inte spela om du inte är villig att syna en höjning. Vissa spelare höjer utan att handen bara för att ta reda på var de befinner sig i handen och även att köra bort andra svaga händer.

Spelare som vad med övertygelse och höja med konsekventa meriter kommer att befara i pjäsen av en hand. Alla spelare bör bluffa då och då. Om fångas, får även tillsätta en motståndare för en förlorande samtal senare när du har en bra hand.

I ett levande spel i ett kasino finns det en tradition av att tippa återförsäljare när du har en vinnande hand. Se vad de andra spelarna gör och matcha deras tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *